Save the date: 14-15-16 juli 2023!

Alles dat met fietsen te maken heeft, maar dan ALLEEN voor vrouwen!

Een compleet fiets en lifestyle weekend; maar dan ALLEEN voor vrouwen!
Op 12, 13 en 14 augustus 2022 organiseert het Shimano Experience Center de eerste editie van hét vrouwen evenement van Zuid- Limburg; The Ladies Event!
Een compleet fiets en lifestyle weekend voor alleen maar vrouwen; óp de fiets en naast de fiets. Een alomvattend weekend waarin jij als vrouw centraal staat.

 

DJ, Food, Bike- en lifestyle market

Vrijdag: DJ, Food, Bike- en lifestyle market

Vanaf vrijdag middag wordt het Shimano Experience Center omgetoverd tot een feestlocatie met een bar, foodtrucks, DJ stage en een bike- en lifestyle market. Een avond die bestaat uit de combinatie ‘’bourgondisch sfeer proeven’’ en ‘’je voorbereiden op de toertocht’’.
The Ladies Event Toertocht Zaterdag

Zaterdag: Toertocht

Op zaterdag ochtend starten alle dames met ‘’the Ladies Event Toertocht’’; voor de pro’s, cappuccino rijders en voor de nog niet fietsende vrouw. Zo zijn er verschillende uitgepijlde routes die je over de Zuid- Limburgse wegen door de meest prachtige landschappen voeren. Toegankelijke routes die ieder op haar manier en haar eigen tempo kan fietsen. Voor de racefiets, e-bike & stadsfiets.
The Ladies Event Arrangementen

Zondag: Ontspanning

Na inspanning komt ontspanning. Op zondag is het vooral ontspannen en kun je het weekend uitbreiden met een wellness, lifestyle, Maastricht of Heuvelland arrangement.

The Ladies Event Ambassadeurs

Ambassadeur Marianne Vos

Marianne Vos

“Fietsen is niet alleen mijn professie, het is óók ontspannend. Je ontdekt op de fiets de mooiste plekjes, onderweg kom je vaak tot leuke gesprekken en het voldane gevoel dat je hebt na een mooie rit is onbetaalbaar. Of je nu jong bent of wat ouder, een beginner of een ervaren fietser: iedereen kan opstappen en in zijn eigen tempo vertrekken.”

Ambassadeur Elis Ligtlee

Elis Ligtlee

"Ik vind het super tof dat er een ladies event wordt georganiseerd door Shimano voor alle vrouwen en ook nog eens in verschillende fiets disciplines, er is voor iedereen wat. Ik ben trots dat ik 1 van de gezichten mag worden van dit prachtige event. Ik kijk dan ook heel erg uit om er een super gezellig weekend van te maken met jullie en door de prachtige natuur van Limburg te fietsen. Tot 12 augustus en veel plezier met de voorpret!’’

Ambassadeur Marianne Vos

Michelle Zacht

"In de afgelopen jaren is fietsen alleen maar populairder geworden en wat is het geweldig om te zien dat het zeker geen echte mannensport meer is. Wij dames hoeven dan ook geen concessies meer te doen als het gaat om keuze in materiaal of mooie kleding. Maar hoe gaaf is het dat er een evenement wordt georganiseerd waarbij daar extra aandacht wordt geschonken aan deze lifestyle waar we stiekem ook wel trots op zijn? Een beetje afzien, maar vooral genieten en veel gezelligheid! Dat wordt een topweekend!"

Ambassadeur Leandra Bisschops

Leandra Bisschops

"Mijn fiets is zoveel meer dan slechts een transportmiddel. Met mijn fiets ben ik op ontelbaar veel avonturen geweest, heb ik de mooiste herinneringen gemaakt en heb ik fantastische mensen leren kennen die ik inmiddels tot mijn beste vrienden reken.
Er is niets mooier dan je passie delen met anderen. Ik deel daarom mijn fietsavonturen graag op Instagram en krijg daar regelmatig berichtjes van vrouwen die ook op zoek zijn naar fietsvriendinnen. Daarom vind ik The Ladies Event zo'n mooi initiatief: het is niet alleen een mooie kans om mijn prachtige achtertuin te verkennen, maar ook hét moment om andere fietsvrouwen te ontmoeten."

Locatie

Het epicentrum van het evenement is het Shimano Experience Center in Valkenburg. 

De Leeuwhof 2
6301 KZ Valkenburg
 

Parkeren

Bij het Shimano Experience Center zijn - op loopafstand - 2 grote parkings gevestigd: Par'Course 1 en Par'Course 2. Het dagtarief voor beide parkings bedraagt €8,- 

 

Adres parking PAR'COURSE: Prins Bernardlaan,6301 KZ, Valkenburg aan de Geul 

GPS coördinaten: N 50,8656 E 5,8213

 

Mogelijk gemaakt door

Shimano Experience Center

Shimano Experience Center

Het is een plek waar we iedereen in aanraking willen laten komen met de wieler en hengelsport. Of je nu beginnend of gevorderd fietser of visser bent, meer wilt weten over materialen, een nieuwe outfit nodig hebt of gezellig een kop koffie wil drinken in onze coffeecorner... het kan allemaal!
The PEPr Company

The PEPr Company

Het team van PEPr kan bouwen op jarenlange ervaring in het organiseren van kleine, regionale tot grootschalige evenementen met mondiale uitstraling.
 
 
 
 
Terug

© The Ladies Event 2022