Overnachtingpartners

Overnachten bij Thermae 2000

Na een dag fietsen heerlijk uitrusten op een unieke locatie bovenop de Cauberg? Kies voor een ontspannen verblijf en boek een overnachting bij Thermae 2000.

Laat de benen herstellen in de uitgebreide spa- en wellness faciliteiten, zodat je daarna weer vol energie de Limburgse heuvels kan trotseren.

Klik hier voor meer info

Landal Kasteeldomein De Cauberg

Op en top genieten van je verblijf tijdens het Ladies event doe je op de top van dé wielerberg de Cauberg. Wij weten wat jij en je sportieve vriendinnen nodig hebben. Na een dag op de fiets kun je heerlijk ontspannen in een luxe appartement of villa met volop ontspanningsmogelijkheden. Geniet van een weldadig bubbelbad of hete stoomdouche om daarna heerlijk uit te rusten bij de houtkachel of op het buitenterras deels met uitzicht over het glooiend landschap. Je fiets kun je veilig stallen in je eigen bungalow en er is een eigen wasgelegenheid voor je fietskleding. Drink een lekker ‘fietsbiertje’ op ons terras of in ons unieke wielercafé. Ter afsluiting van een geslaagde dag kun je in ons restaurant genieten van een lekkere en gezonde maaltijd.

Klik hier voor meer info

Partners

Image
Image
Fiets beter met Fondo, de bekroonde trainingsapp van de KNWU.

Wil jij trainen voor The Ladies Event en zo optimaal voorbereid aan de start staan? Fondo, de trainingsapp van de KNWU, heeft twee gratis, veelzijdige trainingsschema's voor je klaargezet. Je kan kiezen of je 4 of 6 weken wilt trainen. Goed om te weten: de schema’s bevatten ook de nodige trainings-en voedingstips.

Deelnemers aan The Ladies Event kunnen 3 maanden GRATIS gebruik maken van Fondo Pro.

Klik hier voor meer info.
Image
Een goede fietspositie zorgt ervoor dat je kan genieten van elke kilometer die je rijdt!

Onze collega’s van bikefitting.com zorgen ervoor dat je fiets volledig op maat wordt afgesteld. Laat je fiets door onze vrouwelijke bikefitter optimaal afstellen tijden The Ladies Event voor maar €50,-.

Klik hier om een afspraak in te plannen.
Image
Terug

© The Ladies Event 2022